Even voorstellen

Historiek

Expertise Verhoeven en Van Der Stuyft BVBA is opgericht door vastgoedexpert Ivo Verhoeven in 1989.

De eerste jaren bepaalde Ivo vooral de waarde van onroerende goederen en bemiddelde Ivo als brandschade expert voor verzekeringskantoren. In de loop der jaren verschoof het zwaartepunt van de activiteiten steeds meer richting het opstellen van plaatsbeschrijvingen bij huur en plaatsbeschrijving bij werken. Om de aanhoudende groei op te vangen bekwaamde Nathalie Van Der Stuyft zich in 2005 tot volwaardige evenknie.

Eind 2007 verhuisde het kantoor van Brecht naar de Sint Jansstraat 21 te 2910 Essen. Begin 2009 schakelde ook Hans Verhoeven over tot een voltijdse kracht. Hans is landmeetkundig ingenieur en energiedeskundige.

Expertise nu

Expertise Verhoeven en Van Der Stuyft heeft in de loop der jaren zeer veel ervaring en knowhow opgebouwd. Door te groeien naar een team van 3 experts kunnen we een grote service, flexibiliteit en continuïteit leveren.

Plaatsbeschrijvingen voor aanvang van huur, de eindcontrole bij einde huur en plaatsbeschrijvingen voor aanvang van werken is onze core business.

Naast de vele particulieren als klant zijn we hofleverancier bij vastgoedkantoren, relocation bureaus, architecten, patrimoniumbeheerders, rentmeesters, projectcoördinators en wegenis-, afbraak- en bouwbedrijven.

Expertise Verhoeven en Van Der Suyft BVBA is dé plaatsbeschrijving-specialist in de provincie Antwerpen.